Meistä

Koli Niinilahti

Kun haluat nauttia Pielisen rantatunnelmista, on Koli Niinilahden Lomamajat oikea suuntasi.

Matka meille kulkee pitkin metsän reunustamaa hiekkatietä. Maisema halkoo myös perinteisiä maalaismaisemia, jotka tuovat mukavan tunnelman menneiltä vuosikymmeniltä. Voit kuvitella, kuinka lehmät ovat käyskennelleet laitumilla ja pientareilla katselleet kauniilla silmillään ohikulkijoita.

Maisema muuttuu satumaiseksi, kun saavut Niinilahden pihaan. Kaunis piha, päärakennus, vanha navetta ja sata vuotta vanha hirsiaitta henkivät historiaa. Vihreät nurmialueet upeine istutuksineen rajautuvat kauniisti järven pintaan.

Maatalouksen murroksessa etsimme uusia sivuelinkeinoja perinteisen maatalouden rinnalle. Mökkiyrittäjyys vahvistui vähitellen pääelinkeinoksemme ja olemme toimineet mökkiyrittäjinä vodesta 1976 alkaen.

Meille tärkeimpiä ovat tyytyväiset asiakkaat. Tarjoamme useita hyvin varusteltuja ja tilavia lomamökkejä vuokralle jokaiseen makuun ympäri vuoden. Korkeatasoiset lomamökkimme, grilli, vene, erinomaiset kalastus-ja marjastusmahdollisuudet ovat käytössäsi.

Talvella voit hiihtää, nauttia napakelkan ja grillikodan tunnelmasta. Kesäisin voit kalastaa tai sup-lautailla Pielisellä, samoilla metsissä ja leikkiä leikkipuistossa. Nuotion loisteessa paistuvat makkarat ja luonnon äärellä on hyvä rauhoittua päivän puuhista. Kannatti tulla!